Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/ahm-hansen.dk/public_html/wp-content/themes/theme-unite/header.php:2) in /var/www/ahm-hansen.dk/public_html/wp-content/themes/theme-unite/header.php on line 57

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/ahm-hansen.dk/public_html/wp-content/themes/theme-unite/header.php:2) in /var/www/ahm-hansen.dk/public_html/wp-content/themes/theme-unite/header.php on line 57
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Køb af hvalp

Du kan besøge hvalpene fra de er 3 uger gamle, og du vil få mulighed for at følge hvalpene ligeså ofte som det er muligt efter aftale.

Når du har betalt et depositum kommer du på listen til at vælge en hvalp i den rækkefølge pengene er sat ind. Når hvalpene er 6-7 uger kan du vælge din hvalp. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at vælge den rette eller de rette at vælge imellem, for at sikre at du får netop den hvalp som passer ind i din familie og til det liv, som du kan tilbyde en Gammel dansk hønsehund.

Du kan hente din hvalp når den er 8 uger.

Hvalpene sælges med DKK-købskontrakt og DKK-stambog. Alle har fået ormekur to gange, er chippet, dyrlægekontrolleret og vaccineret den dag, du afhenter din hvalp.

Ydermere medfølger en lille hvalpepakke, fra vores foderleverandør, indeholdende foder, halsbånd, line samt en hundefløjte magen til den som hvalpene har været præget på under opvæksten.

Når I har fået jeres hvalp med hjem, vil selvfølgelig altid stå til rådighed i form af råd og vejledning med, hvad det end kan være, så som gøre klar til avl udstilling, HD-fotografering, jagtlig vurdering, træning og hvis man selv har lyst til at lave et kuld hvalpe.

Vi vil prøve at afholde et hvalpe træf i ny og næ evt. i forbindelse med en udstilling, for vi vil selvfølgelig være meget interesseret i hvordan hvalpene udvikler og former sig sammenholdt med de tanker vi havde med den parring de er kommet fra!